Iedereen kent en herinnert zich de ervaring van het bouwen van verschillende modellen. Bouwstenen bestaan al sinds 1942 en vermaken al generaties lang jong en jong van geest. Er zijn er niet veel die niet het plezier hebben ervaren om ermee te spelen en daarom blijft het zelfs vandaag een van de meest populaire bouwstenen.

De speciale leuke activiteiten van Young Engineers voor enthousiaste senioren brengen dit ongelooflijke tijdverdrijf terug naar hen die misschien zijn vergeten hoe leuk het is om met bouwstenen te werken. Elke deelnemer ontvangt de unieke Young Engineers set en stap-voorstap instructies met grote print en hoge resolutie afbeeldingen. Een gediplomeerd instructeur begeleidt u hierbij. De deelnemers bouwen een fascinerend mechanisch en gemotoriseerd model. Deze workshops gaan minder over de theoretische toepassing van het gebouw, maar meer over het fysiek bouwen van de maquettes. Naarmate we ouder worden, werken we heel hard om onze motoriek zo goed mogelijk te laten functioneren. Werken met de kleine stukjes helpt om de fijne en groffe motoriek van senioren op peil te houden.

Workshops voor senioren en kleinkinderen

Bouwstenen is tijdloos speelgoed, een spel waar grootouders en kleinkinderen samen van kunnen genieten.

Wat is er mooier dan opa en oma een middagje samen te laten spelen met bouwstenen? Organiseer activiteiten van 90 minuten voor senioren en hun kleinkinderen om samen te leren en te spelen. Een van onze ervaren Young Engineer-instructeurs leidt een workshop voor grootouders en kleinkinderen om een model te bouwen met behulp van extra elektrische onderdelen om het te laten bewegen. De kinderen hebben een leerzame ervaring terwijl ze quality time hebben met hun grootouders.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.