Young Engineers Bricks Camps zijn een spannende ervaring voor deelnemers van alle leeftijden.
In de zomer stimuleren we het doorleren. Onze verschillende kampprogramma’s bieden onze
eersteklas edutainment (educatie + entertainment) ervaring. We bieden drie keuzes voor onze
kampactiviteiten:
Drie keuzes voor onze kampactiviteiten
Young Engineers Bricks Camp

Wij bieden kampactiviteiten van 1 dag tot 1 week aan. Young Engineers zomerkampen draaien om de wereld van wetenschap en bouwkunde. Naast het bouwen van dieren, vervoermiddelen, pretparkattracties en andere modellen bieden deze kampen deelnemers een spannende manier om te leren en plezier te hebben. Het wordt een geweldige speciale activiteit in de kleurenoorlog, waarbij we ons edutainmentprogramma gebruiken in combinatie met vriendschappelijke competitie.

 

Bricks @ Uw kamp, Bricks Day @ Uw kamp

Young Engineers is beschikbaar om het programma te komen uitvoeren in combinatie met uw al lopende kamp of om een spannend eendaags programma te organiseren.

 

Young Engineers Bricks Camp dagprogramma

 

Young Engineers hebben deze herfst vakantie kampen voor je voorbereid. Van 24 okt t/m 28 okt 2022 organiseren we dagelijkse kampen (maandag,woensdag en vrijdag) en richten we ons op kinderen in de basisschoolleeftijd (6-11 jaar).

Een programma voorbeeld:

09:00 - 09:30 Aankomst & Ijsbreker spel
09:30 - 10:15 Activiteit
10:15 - 10:45 Pauze/Tussendoortje
10:45 - 12:30 Bouwen & Spelen
12:30 - 13:15 Lunchen
13:15 - 15:00 Bouwen & Spelen
15:00 - 15:15 Pauze/Tussendoortje
15:15 - 16:00 Activiteiten / Vertrek

Locaties & Inschrijven: klik hier

 

Young Engineers Bricks Camp-types

 

Superhelden Kamp

Een superkamp dat is gericht op de favoriete superhelden van de kinderen. Hier draait alles om hun verschillende soorten krachten. Is dat niet stoer?

 

Snoepfabriek Kamp

We maken het zoet met een kamp dat een culinaire ervaring biedt. Bouwen, creëren en spelen in relatie met eten maken. Krijg je er geen trek van?

 

Wetenschap Kamp

Een kamp waarbij je wetten en concepten van de wereld van wetenschap, wiskunde en techniek leert. Dit alles in combinatie met uitdagingen en experimenten die mee naar huis kunnen worden genomen. Dat is geniaal!

 

Uitdaging Kamp

Laat uw kinderen hun lichaam en geest trainen, waar ze mentale uitdagingen kunnen ervaren door creatieve oplossingen te vinden en sportieve spelletjes te doen. Dus een gezonde geest in een gezond lichaam!

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.